AngelHunter


 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
új hozzászólások


Szomb. Nov. 25, 2017 2:55 pmSzomb. Nov. 25, 2017 1:47 pmSzomb. Nov. 25, 2017 1:47 pmSzomb. Nov. 25, 2017 1:46 pmSzomb. Nov. 25, 2017 1:46 pmSzomb. Nov. 25, 2017 1:45 pmSzomb. Nov. 25, 2017 1:45 pmSzomb. Nov. 25, 2017 1:44 pmSzer. Nov. 22, 2017 5:36 am

A hónap reagolói
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

stat2
Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Alakváltók
0 fő
0 fő
Vérfarkas
0 fő 0 fő
Vérhiéna 0 fő 0 fő
Vérpumák 0 fő 0 fő
Vértigrisek 0 fő 0 fő
Vadászok és Nekromanták 0 fő
0 fő
Vámpírok és halandó szolgák 0 fő 0 fő
Emberek 0 fő 0 fő
Összesen 0 fő 0 fő
Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Kor : 19
Age : 58
Hozzászólások száma : 20
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Szabályzat   Szomb. Nov. 25, 2017 1:47 pm

1. Regisztráció
Nem feltétlenül kell teljes névvel regisztrálni, de szeretnénk ha nem túl sok egy részből álló lenne. Mellőzzétek a "mancika14", "cicus124" felhasználóneveket, mert aki ilyennel regisztrál és nem igényli, hogy megváltoztassuk, 24 órán belül törlésre kerül!

2. Információk
Mielőtt bármibe is belekezdtek, olvassátok el a Leírások alatt lévő topicokat, majd belekezdhettek a következő lépésekbe.


3. Előtörténet

A karakteralkotás résznél, megtaláljátok az előtörténet sablont, amelyet ki kell, hogy töltsetek. Ha ez megvolt, akkor valamelyik admin átnézi, és ha megfelelőnek tartja, elfogadja. Ezután már csak pár lépés van a játékig!
Az előtörténet megírására két hetetek van! Aki ezt a két hetet túllépi, email-ban kap figyelmeztetést, majd ha nem reagál egy napon belül, törlésre kerül. Ha nem tudjátok személyes okok miatt az előtörit megírni annyi idő alatt, küldjetek pmet!

4. Avatar
Miután elfogadták az előtörténeteteket, a karakteralkotás résznél megtaláljátok az avatar foglalót. Foglald le a képet. A profilodon kötelezően 200x320 méretű kép vagy gif szerepeljen! Élő személyt kell ábrázolnia, de ezen kívül lehet szerkesztett kép.


5. Játék
Ha az első négy lépéssel végeztél, nincs más hátra, minthogy helyszínt és partnert találj magadnak, és indulhat is a játék! Ez hogy is működik?
A hozzászólásokra nem várunk el túl hosszút, de lehetőleg túl rövid sem legyen.  Meghatározott szószám nincs, de ügyeljetek, hogy szép legyen! A szerepjátékos jeleket nem kell használni, bár ha valaki szeretné, akkor megengedett. E/1 vagy pedig E/3 személyben írhatod a hszt, a lényeg, hogy mindenképpen érthető legyen az amit írsz!
A fórumon él a +18-as játék.
Multi karakter engedélyezett , de csak mértékkel. Erről bővebb információ lejjebb található!

6. Illem
A fórumon megengedett a káromkodás! De csupán mértékkel, ha végképp káromkodni szeretnétek, ügyeljetek arra, hogy jelekkel egészítsétek ki. Pl: *, @ ...
A külső chatben a káromkodáds tilos, a belső chaten a kiegészítéses módszer alkalmazásával lehetséges, de itt se vigyétek túlzásba!

Általánosságban

A fórum látogatása 18 éven aluliak számára nem ajánlott! Ha mégis itt vagy, azt a saját felelősségedre teszed!Mire figyeljetek még!

Mindenképpen kerülni kell az agresszív, sértő megjegyzéseket a játékon kívül. Ha a karaktered viselkedik így, annak a játékon belül lesznek következményei, például a többi karakter nem fogja túlzottan szívlelni. De játékosként semmilyen formában nem sérthetsz meg másokat! Ha a karaktered káromkodik, tegye azt, de ha játékos beszélget játékossal, abban kérlek, kerüljétek el az ilyesmit!

Légy toleráns mindenkivel, főleg a kezdő játékosokkal! Nem mindenki rendelkezik rögtön írói vénával. Ha egy játékos hibázik, lassan gépel, sok helyesírási hibát vét, nem ismeri eléggé a világot, vagy csak nem tartod elég színvonalasnak a játékait, békésen, segítőkészen fordulj oda hozzá. Ahelyett, hogy lehordanád, segíts neki inkább. Te se kezdted másként az írást vagy a szerepjátékot, ezt ne feledd!További információk

Az oldalon él a +18as játék.


Multi karakter engedélyezett, de csak mértékkel. Megkérek mindenkit, egyik karakter  se menjen a másik rovására.

Az adminisztrátorok, moderátorok döntéseit MINDIG, MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT el kell fogadnod. Akkor is, ha nem értesz vele egyet.
Ha ellenvetésed van egy moderátori döntéssel kapcsolatban, küldj neki egy privát üzenetet, melyben UDVARIAS, KULTÚRÁLT FORMÁBAN kifejted neki az álláspontodat. Ezután is el kell fogadnod a moderátor döntését. Az agresszív, durva üzenetek, a moderátorokkal szembeni fegyelmezetlen viselkedés eredményeképp kizárhatunk a játékból. A türelemre, toleranciára vonatkozó eme szabály természetesen ránk is vonatkoznak.
Utoljára de nem utolsó sorban az Adminok nem az ellenségeitek, nem azért hoznak szigorú döntéseket hogy nektek keresztbe tegyenek. Az adminok olyan emberek, akik azt szeretetnék ha jól éreznéd magad az oldalon, és ennek érdekében tesznek meg bizonyos dolgokat.
Vissza az elejére Go down
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Képzések szabályzata
» Katsumi Kawachi
» Kazamata Szabályok
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok
» Karakterkészítés szabályai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
AngelHunter :: Szabályzat :: Leírások :: Szabályzat-